Bruxelles Gay Bars

När du är i Bruxelles, ta dig tid att utforska Saint-Jacques-distriktet, ett mycket gayvänligt område i Bruxelles som har många gaybarer och en mängd gayvänliga aktiviteter. Under dagen är uteserveringar ett ställe att vara på för att umgås med homosexuella och få nya vänner. På kvällarna kan du spendera din tid på några av de trendigare platserna och de eleganta restaurangerna innan du upplever Bruxelles nattliv när det är som bäst i Bruxelles gaybarer. Det belgiska folket har en tydlig öppenhet och Bryssel är inget undantag. Du hittar en mångfald av homosexuella barer som har stil och sofistikering fasadmålare i västerås.

Den resenär som älskar att shoppa kommer att ha ett mecka av möjligheter i Bruxelles. Här hittar du mode när det är som bäst i de trendiga och avancerade butikerna. Mångfald är namnet på spelet här, och det finns något för alla oavsett din stil eller smak. Du kan också ägna lite tid åt att bläddra bland de sofistikerade bok- och musikbutikerna som erbjuder något för alla smaker. När du har handlat tills du tappat, besöker du de många gaybarerna i Bryssel för att varva ner dina kvällar. Barerna är eleganta och olika och du kommer att upptäcka att valet av mat och dryck är oöverträffat, åtminstone i Europa.

Historiaintresserade kommer säkert att älska mystiken och den rika historien i Bruxelles. Du kommer definitivt att vilja besöka kyrkan Notre Dame du Bon Secours, kanske den mest älskvärda kyrkan i den flamländska barockperioden. Fasaden är elegant men elegant och vackert proportionerad i arkitekturen i Charles de Lorraine. Denna kyrka är bara en av många attraktioner som historia -buffén i Bruxelles kommer att uppskatta. När du har tillbringat dina dagar med att leva Bryssels historia, tillbringa dina kvällar och njuta av gott sällskap i Bruxelles gaybarer.

Om du föredrar attraktioner av en mer flamboyant natur, kanske du vill kliva in i spets- och kostymmuseet i Bruxelles. Namnet berättar allt du vill veta om de många samlingar och teman som finns i denna konstnärliga anläggning. Beläget mitt i värmen i stadsdelen St. Jacques, ligger detta museum bara ett stenkast från de många spännande Bruxelles -gaybarerna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top